Termíny závodů 2013

12.01.2013 00:19

 

Nová sezóna ETK CUPu 2013, jak zní pracovní název našeho seriálu, nabídne závodníkům nová místa, a nové tratě. Navíc, vrací se oblíbené Přeštice.

Letošní ročník našeho seriálu se bohužel bude muset obejít bez Libětic, tradičně prvního závodu sezóny. Nahradí ho ale úplně nová trať, na které se zatím žádný oficiální závod nejel. Louky a remízky v Čímicích nedaleko Sušice by měly být připraveny pro závody 27. dubna.

Za tři týdny po závodu v Čímicích, konkrétně v sobotu 18. května se přesuneme do Karlovarského kraje, na trať v Drmoulu u Mariánských Lázní.

Po měsíční pauze si zase zajezdíme v lomu. Kolegové ve Smolných Pecích připraví trať na termín 15. června.

Mezi Smolnými Pecemi a dalším závodem v Číhani u Klatov bude sice dlouhá pauza, šest týdnů, ale bude stát za to ji vydržet. Závody v Číhani se totiž pojedou v úplně jiných místech, než poslední dvě sezóny. Trať bude ze 100 procent jiná a už teď můžeme říci, že hodně zajímavá. Pojede se 3. srpna.

Loni jsme závod v Přešticích bohužel museli oželet. Letos by se ale měl vrátit. Navíc by se mělo jet z části v nových místech. Vše je pochopitelně v jednání. Termín už ale je stanovený na první sobotu v září 7.9.

Sezónu bychom v ideálním případě měli zakončit na poupravené trati v Čímicích 5. října.

V tuto chvíli počítáme s tím, že všechny závody budou jednodenní. Je ale možné, že se k některému podniku přiřadí nedělní závod dvojic, stejně tak je možné, že alespoň na jednom závodě se pojede Extrém test.

Pevně doufáme, že termíny, počet ani plánovaná místa závodů se už měnit nebudou. O každé změně, ať už pozitivní nebo negativní, vás pochopitelně bude včas informovat.

V příštím týdnu vás seznámíme s tím, v jakých kategoriích se letos bude závodit a snad už velmi brzo vám budeme moci říci, o jakou hlavní cenu pojedete. 

 

Termíny závodů 2013

Datum: 12.01.2013

Vložil: F. Ferus

Titulek: Re: Drmoul

Milý Jiří,
dát za dnešní situace dohromady vůbec nějaké závody je docela těžké. Za sebe můžu říct , že po loňské komplikované sezóně jsem neměl moc chuť ještě nějaké závody dělat. Kluci z našeho teamu však do toho chtěli jít a mě to také přešlo a s novým rokem do toho jdeme opět. Mě osobně se trať v Drmoulu líbí a vůbec jsem neuvažoval, že by jsme kluky z Drmoulu neoslovili. Trať je dostatečně dlouhá a když do závodu dáš všechno, tak i docela náročná. Na letošní závody máme přisllíbené nové zajímavé úseky, kde se ještě nejelo. Závod se zatraktivní a ztíží se i náročnost. Kdyby jsi ale chtěl udělat závod podle tvého gusta, můžeme se domluvit a přidáme ho do kalendáře. Ale nevím jestli to pro tebe bude ta pravá zábava, ono je to docela dost práce...
Přijeď radši do Drmoulu, ukaž všem záda a pak za mnou přijď a řekni mi jak se ti to líbilo :-)

<< 1 | 2

Přidat nový příspěvek