POZOR ZMĚNA TERMÍNU - TRSTĚNICE-DRMOUL!!!!!!!!!!!!!!!

18.09.2013 17:32

POZOR ZMĚNA TERMÍNU ZÁVODU V TRSTĚNICÍCH - DRMOULU NA 28.-29.9.2013

 

Vážení závodníci,

z důvodu nepřestávajícího deště jsme nuceni závod v Trstěnicích(Drmoule) přesunout o týden později na 28.-29.9.2013. Trať je z poloviny pod vodou a není v našich silách zajistit v původním termínu průjezdnost. Příští týden by se mělo počasí umoudřit a do soboty by mělo být vše OK. Přihlašování bude probíhat až do příštího pátku. Všem, kterým toto rozhodnutí způsobí nějaké komplikace se omlouváme.

Za ETK a Motokros na Cechu František Ferus.

Diskusní téma: POZOR ZMĚNA TERMÍNU - TRSTĚNICE-DRMOUL!!!!!!!!!!!!!!!

Datum: 28.09.2013

Vložil: Kata

Titulek: Nehoda

Co je s tím klučinou co mel dnes nehodu? Zvládl to? :(

Datum: 21.09.2013

Vložil: Jan Matějka

Titulek: počasí

Tak co, pořád je trať zatopená?

Datum: 21.09.2013

Vložil: Ján Zákopčaník - Česká televize

Titulek: Re: počasí

Jak To myslíš Honzíku?

Datum: 21.09.2013

Vložil: Jan Matějka

Titulek: Re: Re: počasí

No myslim jestli je to pořád stejný jako ve středu, nebo to někdo odvodnil a nebo se voda vsákla do země? Každopádně si myslim že tam teď o víkendu po trati někdo určitě jezdí =)

Datum: 21.09.2013

Vložil: Ján Zákopčaník - Česká televize

Titulek: Re: Re: Re: počasí

Každopádně si myslím, že by jsi měl místo vysedávání u počítače radši trochu potrénovat. Protože třeba dnes by jsi v Drmoulu neobjel ani jedno kolo a na to bych si klidně vsadil svoji již trochu prošedivělou hřívu. Tak běž trénovat a já ti na příští týden slibuju pěkné počasí a tomu odpovídající povrch, který bude pěkně kostičkovat a to má rád každý závodník.
Slunce v duši :-)

Datum: 21.09.2013

Vložil: Jan Matějka

Titulek: Re: Re: Re: Re: počasí

OK =) Škoda že ještě musim přepisovat sešity do školy =(

Datum: 23.09.2013

Vložil: špagát pořadatel

Titulek: Re: počasí

Trať už téměř celá vyschla, poslední louže dneska vyhrnul budozér tak nám stačí zítra opravit popadané mlíko a bude připraveno.

Datum: 19.09.2013

Vložil: Naštvaný člověk!

Titulek: Další změna termínu?

1. Musím se omluvit, ale nepodepsal jsem se, protože by my potom hodně lidí, kteří stojí na straně ETK nadávalo.
2. Pro někoho je změna termínu výhoda, pro někoho zase nevýhoda. Někdo musí např. do práce 21., někdo zase 28.
3. Nikde jinde jsem neviděl, že by se závod přesouval nebo dokonce rušil kvůli dešti nebo zatopení trati (pokud nebyly povodně)
4. Řekněte po pravdě, komu se rádo jezdí v tom prachu, nebo horku, to mam radši bahno a vodu, tam se opravdu ukáže pravý Endurák, Motokrosař a ti ostatní (někomu se závod nepodaří kvůli vlastní nebo cizí chybě, to beru na vědomí)
5. V Číhaňi, když na startu stáli lidi ve výjezdu z 1. i 3. zatáčky a vy jste je poslali někam jinam a 20 z nich tam stálo pořád a nechtěli jít pryč, tak se mi to taky nelíbí.
6. Nechci nikoho naštvat, ale sám jsem naštvaný, protože do roku 2010 to dělal pan Benda a všechno bylo super. Všechny tratě byli jisté a všechny byly v našem regionu. Teď se někteří musí táhnout i přes 100 Km a to i několikrát za sezónu a hodně lidí na to nemá peníze.
Nevím co se v JBR stalo ale všechny závody JBR se mi líbily ikdyž se mi nepovedli.

Jo a omlouvám se že sem byl sprostý, ale tohle mě vážně naštvalo. A všechno co odepíšete chápu, každý si myslí svoje.

Datum: 19.09.2013

Vložil: František Ferus

Titulek: Re: Další změna termínu?

1. To, že jsi se omluvil je dobré, ale kdyby jsi to napsal slušně, tak jsi se mohl podepsat a nikdo by tě nenadával.
2. To, že někdo musí do práce pořadatel řešit nemůže.
3. Závody se ruší i přesouvají i kvůli menším důvodům, než je zcela zatopená polovina trati. Co jsem si našel na netu, tak v tomto týdnu bylo pro špatné počasí zrušeno jedno CC na Moravě. Na jaře byl zrušen závod MMČR v cross country v Praze. Také kvůli počasí.
4. Jestli má někdo radši vodu a bahno než horko a prach bych neřešil, to vcelku pořadatele nemůže zatěžovat. To jak se pozná správný endurák by mě moc zajímalo. Příště se můžeš o tomto rozepsat více.
5. Neukázněnost diváků a některých jezdců v Číhani bych už nechtěl řešit. O tom by měl každý dotčený přemýšlet sám.
6. Jelikož jsem Honzovi Bendovi pomáhal JBRko pořádat, tak o tom něco vím. Jezdilo 70 až 100 lidí a tudíž nároky na délku trati a ostatní byli o trochu menší. Když bylo kolo do 5minut tak to stačilo. Třeba takové Hradiště bylo super, ale jak by jsi chtěl 120 závodníků kategorie Hobby namačkat na tuto trať to mi není jasné. Ani parkoviště by nebylo dost velké na 245 závodníků. To platí i o Strážovicích, Domažlicích atd. Samé pěkné tratě ale prostě málo místa.
Když se jede v Číhaní, tak ty to máš bízko a ten kdo je třeba z Mariánek to má daleko. Když je závod v Drmoulu ta je to naopak. Tak přestaň myslet pouze na sebe, protože kdyby tak jako ty přemýšleli třeba pořadatelé jednotlivých závodů tak by se nic nejelo. Jsou totiž příjemnější věci než stovky hodin strávených přípravou tratí.
A na závěr opět použiju tvoji radu, Když se ti naše závody nelíbí a nejsi spokojen tak máš možnost prostě zůstat doma. Samozřejmě nás to bude mrzet ale svět se nezboří. A nebo se k nám přidej a můžeš nám ukázat jak to dělat lépe. Můžeš najít nějakou vhodnou lokalitu, zajistit potřebná povolení, postavit trať a až poté na té trati uspořádat závody.
F.Ferus

Datum: 19.09.2013

Vložil: František Ferus

Titulek: Re: Re: Další změna termínu?

Správný endurák, 8x mistr světa....
https://www.youtube.com/watch?v=8xLtrdZlyKE

1 | 2 >>

Přidat nový příspěvek