POZOR ZMĚNA TERMÍNU - TRSTĚNICE-DRMOUL!!!!!!!!!!!!!!!

18.09.2013 17:32

POZOR ZMĚNA TERMÍNU ZÁVODU V TRSTĚNICÍCH - DRMOULU NA 28.-29.9.2013

 

Vážení závodníci,

z důvodu nepřestávajícího deště jsme nuceni závod v Trstěnicích(Drmoule) přesunout o týden později na 28.-29.9.2013. Trať je z poloviny pod vodou a není v našich silách zajistit v původním termínu průjezdnost. Příští týden by se mělo počasí umoudřit a do soboty by mělo být vše OK. Přihlašování bude probíhat až do příštího pátku. Všem, kterým toto rozhodnutí způsobí nějaké komplikace se omlouváme.

Za ETK a Motokros na Cechu František Ferus.

Diskusní téma: POZOR ZMĚNA TERMÍNU - TRSTĚNICE-DRMOUL!!!!!!!!!!!!!!!

Datum: 18.09.2013

Vložil: Evžen HUML

Titulek: Drmoul

Takhle je to v naprostém pořádku. A toho hrdinu nemá cenu řešit.

Datum: 18.09.2013

Vložil: Franta Holý

Titulek: změna termínu DRMOUL

Super, ani nevíte jakou jste mě udělali radost,tento víkend jsem nemohl jet a těžko jsem se s tím smiřoval a najednou taková super zpráva.vlastně ona zato muže ta naše " MATKA PŘÍRODA " JEŠTĚ JEDNOU DÍK !!!!! už se jdu přihlašovat

Datum: 18.09.2013

Vložil: Prak(Cech sv. Víta)

Titulek: Další změna termínu

Jsem jeden z pořadatelů kteří připravovali trať v Trstěnicích.
Nejsem zastánce těhle diskusí,ale na naši obhajobu musím napsat že NAŠTVANÝ ČLOVĚK ví o podminkách v Drmoulu uplný ho...o!!!!!!! Kdyby byla možnost se zatopeným místům vyhnout,tak mi věř že by jsme to neřešili a závod by se jel. Třeba se dočkáme a pan NAŠTVANÝ ČLOVĚK sleze z motorky a pomůže pořadatelům s připravou. Je to přece jednoduchý ne?

Datum: 18.09.2013

Vložil: Naštvaný člověk!

Titulek: Další změna termínu?

Další změna termínu jo? To už si asi děláte prdel! Nikdo se neposere když vjede do vody a pokud vim, tak v Drmoulu/Trstěnicích neni místo který by se nedalo projet, nebo objet zatopený, to je spíš pár lidí podělaných do toho vjet! A komu se to nelíbí, ten nemusí jet! Zlatej Benda!

Datum: 18.09.2013

Vložil: Honďák - original

Titulek: Re: Další změna termínu?

Za to ty jsi hrdina, co se bojí i podepsat!!!!

Datum: 18.09.2013

Vložil: Erik

Titulek: Re: Další změna termínu?

Já si spíš myslím, že to pořadatelé myslí jen dobře. Byla by škoda tak luxusně naplánovanej víkend promrhat tím, že budou zmoklí všichni jako koroptve.
Toť můj názor.

Datum: 18.09.2013

Vložil: František Ferus

Titulek: Re: Další změna termínu?

Pro naštvaného člověka.
Když nemáž páru o všech okolnostech, tak se prosímtě nevyjadřuj. Jde nám o to aby si závody užilo co nejvíce závodníků a v tomto počasí by to nebylo možné. Večerní endurocross a nedělní dvojice by už nebyly reálné. Jde i o další věci, které bys nepochopil. To, že Honza Benda dělal pěkné závody je bez diskuzí a bylo mě ctí, že jsem mu mohl pomáhat. Jedno je jisté, měl jednu velkou výhodu, nejezdil mu na ně takovej chytrák jako jseš ty. Takže použiju tvoji radu, když se ti to nelíbí tak nemusíš jezdit. S pozdravem František Ferus.

Datum: 18.09.2013

Vložil: Jindra st.

Titulek: Re: Re: Další změna termínu?

Máš pravdu předsedo (jak pravil klasik) .
Podpis ?? (jak pravil Honďák)

<< 1 | 2

Přidat nový příspěvek